Välkommen till Ehrenborg

Ehrenborg grundades i slutet av 1940-talet av Bengt Ehrenborg. I början av 1990-talet ombildades företaget till Ehrenborg & Co AB och har sedan dess samarbetat med etablerade golvtillverkare och med kvalitet som ledstjärna. Idag är vi en av de ledande på den svenska marknaden för golv i offentlig miljö med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Köpenhamn och Oslo. Vi arbetar med egen säljkår och riktar oss till kommuner, landsting, arkitekter, inredare, entreprenörer och kedjeföretag.

Miljösmarta golv och design i fokus
Kombinera designat och slitstarkt golv med miljösmart tänk är självklart för oss. Vi har ett brett sortiment som består designgolv, plastgolv, gummigolv, textila golv och textila plattor av högsta kvalitet. Produkterna tar vi fram tillsammans med våra samarbetspartners med en strävan av att alltid sätta miljösmarta alternativ främst och vi arbetar ständigt med att hålla oss uppdaterade inom de senaste golvtrenderna

Inspiration, engagemang och personlig service
Bredden på vår produktportfölj skapar utrymme att hitta inspirerande golv för varje unikt behov. Med engagemang, kunskap och det personliga mötet vill vi skapa mervärde genom hela processen vid valet av golv.

The future of flooring
Framtidens golv – redan idag. För oss är det viktigt att ligga i framkant både när det gäller kvalitet, miljömedvetenhet och trender.

Miljöpolicy

  • Miljöarbetet skall utföras inom ramen för affärsidén och skall även omfatta krav och påverkan gentemot leverantörer.
  • Anställda skall vara välinformerade och medvetna om företagets miljöarbete och miljömål.
  • Företaget skall ständigt förbättra arbetet med att förebygga och minska miljö påverkande föreningar.
  • Företaget skall alltid tillämpa gällande miljölagstiftning. Omtanke om miljön skall prägla alla nivåer inom företaget.
  • Vi skall informera om miljövänliga produkter och tillhandahålla produkter som ger kunden möjlighet att välja alternativ som innebär minskad miljöpåverkan.

Integritetspolicy

Här kan du läsa vår integritetspolicy.