Nordic Flooring

The Nordic Flooring Collection är ett LVT-golv, ett designgolv med hög kvalitet som är enkelt att lägga, enkelt att sköta och ser ut som naturligt material. Det är dessutom 100% fritt från ftalater!

I produktionen ser man knappt några upprepningar av mönsterbilden vilket gör varje planka och platta unika och skapar ett mer verklighetstroget golv. I vårt produktsortiment finns en stor bredd med allt från klassisk skiffer och traditionellt trä till mer djärva mönster som utmanar – och allt däremellan. Det går utmärkt att blanda storlekar, färger och strukturer för att skapa sitt eget unika golv.

De senaste åren har LVT-försäljningen ökat kraftigt och fler och fler har upptäckt fördelarna med Nordic Flooring.  Idag finns det i  offentliga miljöer som butiker, skolor, sjukhus, hotell och kontor. Vi har delat in Nordic Flooring i fem olika kollektioner:

The Wood Collection är våra naturtrogna plank i träimitation och finns tillgänglig i olika träslag, präglingar och storlekar. Plankan har samma utseende med ådringar som riktigt trä, men har också fördelen att behålla sitt utseende år efter år, på grund av att de är slitstarka och färgbeständiga.

The Stone Collection är en snygg stenkollektion med bland annat granit och skiffer. Miljön får utseendet av ett stengolv men fördelarna med ett varmare, mjukare och mer ergonomiskt golv.

The Future Collection har ett brett utbud med nytänkande och utmanande golv med inspiration från bland annat metaller och läder. Kollektionen inkluderar allt från den eleganta Leather och fräscha Plain till den coola Metallic och glittrande Moondust.

The Action Collection är vårt koncept för löslagt och flyttbart golv, men kan givetvis också användas för mer permanenta lösningar. Det är enkelt att använda och vid temporära läggningar kan det användas helt limfritt. Det finns i olika färger och storlekar som ger möjlighet till attraktiva golvlösningar för alla behov.

The Click Collection Med Nordic Flooring Clicks smarta 5G låsningsteknik går det smidigt och enkelt att installera golv. Finns både som naturtrogna trä- och stenmönster.