Upofloor Zero – den nya generationens pvc-fria golv
Med noll PVC, noll mjukgörare och noll utsläpp, är Upofloor Zero ett homogent golv speciellt utvecklat för sjukvården och utbildningssektorn. Helt fri från PVC och mjukgörare har Upofloor Zero en ren komposition som främjar ren inomhusluft.  En mineralbaserad konstruktion och ionomerförstärkt ytbehandling gör golven lätta att underhålla och extremt motståndskraftiga mot både fläckar, repor och kemikalier. Zeros pvc-fria föregångare LifeLine CS introducerades på den svenska golvmarknaden redan 2007.

Upofloor Zero har tagit nästa steg och finns nu även som stegljudsdämpande matta. Efterfrågad och efterlängtad kombinerar Upofloor Zero Sound alla Upofloor Zeros egenskaper med de stegljudsdämpande fördelarna.

Det breda utbudet av färger, från grå neutrala toner till fräscha och färgglada toner, ger möjlighet till att skapa ett varmt och välkomnande intryck i olika miljöer och innebär oändliga möjligheter att mixa, matcha och skapa kontraster.

Med sina enastående miljöegenskaper och låga livscykelkostnad är Upofloor Zero och Upofloor Zero Sound ett perfekt golv för offentliga miljöer som sjukhus, skolor, butiker, kontor, förskolor och vårdhem som utsätts för hårt slitage och andra krävande förhållanden.